Manchester City er videre til åttedelsfinalene i Champions League, kan de ta den endelige tittelen?

Manchester City slo København 3-1 på hjemmebane og tok seg videre til åttedelsfinalene i UEFA Champions League med 6-2 og fortsetter å forsvare tittelen. Akanji og Alvarez økte ledelsen tidlig, og Harland satte prikken over i-en i andre omgang og sikret seieren.

Københavnerne var sjanseløse på bortebane mot City, som allerede hadde tatt en 3-1-ledelse i det første oppgjøret. Bare fem minutter ut i kampen ga Akanji City ledelsen med et spektakulært hovedstøt. En feil av Københavns keeper Grabara førte til at Alvarez enkelt kunne sette inn 5-1 for City real madrid drakt barn.

Selv om El Yunusi utlignet for København, klarte de ikke å utgjøre noen stor forskjell. Harland scoret sitt 41. mål i Champions League tidlig i den andre omgangen og knuste Københavns håp.

Den andre omgangen handlet mer om å rotere troppen for å forberede seg til den kommende, avgjørende kampen mot Liverpool. Selv om Ederson gjorde en viktig redning i kampen, på grunn av det store overtaket i totalscore, satset ikke City særlig offensivt billige fotballdrakter, og hadde ikke et skudd på mål i hele kampen.

Seieren var viktig for City, ikke bare for å forsvare Champions League-tittelen, men også for å holde dem på sporet foran den kommende kampen mot Liverpool.